Specialkurser

 

För vidare information om priser och kurstillfällen, se första sidans kursschema!

Apportering & sakletningskurs

Kursstart: 10 augusti  (3 tillfällen)

Vi tränar apportering i olika former och föremål. Både enligt lydnadsklassernas apporter och fågelhundsträning. Vi lägger in sakletningsövningar passande respektive hund.

************

Hoppteknik- & Hinderbanakombinationer

Kursstart: 18 augusti  (2 tillfällen)

Vi tränar på att få in rätt hoppteknik och kroppskontroll för respektive hund. Vi tränar på olika kombinationer, såsom framåt skick, dirigering hopp höger/vänster  passande respektive hund.

************

Backateknik- & Dirigeringkurs

Kursstart:

Vi tränar på att få in rätt backateknik passande t ex Rallylydnaden samt dirigering passande både Tävlingslydnaden och Rallylydnaden, såsom kon-skick, fjärrdirigering, rutan-skick.

************

Hundköps-tankar

1 tillfälle - 1,5 timme

Går du/ni i valp eller vuxenköpstankar?

Varför inte komma och få lite råd och tips på vad man ska tänka på? Eller har ni flera frågor som ni undrar över. Vi pratar om raser, foder, fostran, rutiner, kostnader, ev. problem som kan uppstå, hundpassning etc.

Vi startar en kurs så fort vi fått ihop minst 4 deltagare. Du/ni kan också boka en enskild konsultationstid. Det kan kännas tryggt inför valp/hundköpet!

***********

Innan det smäller

2 tillfällen - 4 timmar

Vi pratar och går igenom olika skrämselreaktioner och vad man som hundägare kan agera och förebygga inför situationer vi inte kan påverka.

Vi startar en kurs så fort vi fått ihop minst 4 deltagare.